Over ons

Even voorstellen, wij zijn een team bestaande uit artsen, oud CBR-medewerkers en online marketeers. Dit team, met jarenlange ervaring, heeft in 2017 Nationale Rijbewijs Keuring opgericht. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door keuringen volledig gratis aan u aan te bieden.

Ons doel is om uw rijbewijs keuring zo makkelijk mogelijk te maken. Het is vaak al geen fijn idee om een keuring te ondergaan. Daarom bieden we een snelle service aan en hopen hierbij rompslomp te voorkomen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken zorgen wij ervoor dat u gebeld wordt voor een afspraak. U kunt vervolgens bij u in de buurt terecht voor een keuring. Om de service compleet te maken bieden wij ook een online reminder. Zo ontvangt u voor aanvang van de afspraak een herinnering via mail of SMS. Hierin staat de tijd en plaats van uw afspraak aangegeven. Daarnaast zullen wij aangeven wat u bij moet hebben. Zo wordt alles perfect geregeld!

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de Nationale Rijbewijscheck dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen per e-mail, telefoon of chat. Wij helpen u vanzelfsprekend graag verder.